Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποχωρεί από τη Eurobank ο Δημ. Αρχοντίδης

Η απόφαση της Eurobank να αναθέσει τη διαχείριση του συνόλου των ακινήτων στην Grivalia Management και πώς φέρεται να συνδέεται με την αποχώρηση του κ. Δ. Αρχοντίδη.

Αποχωρεί από τη Eurobank ο Δημ. Αρχοντίδης

 Αποχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Eurobank ο κ. Δήμος Αρχοντίδης, γενικός διευθυντής global markets and wealth management, επικεφαλής της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και μέλος της διοικητικής επιτροπής της τράπεζας.

Η αποχώρησή του έρχεται μετά τη συμφωνία της Eurobank να αναθέσει τη διαχείριση του συνόλου της ακίνητης περιουσίας της (ανακτηθέντων και ιδιοχρησιμοποιούμενων ακινήτων) στην Grivalia Management, στην οποία κατέχει το 70% ο o Γ. Χρυσικός. Η ανάθεση διαχείρισης αποτελούσε μέρος της ευρύτερης συμφωνίας απορρόφησης της Grivalia ΑΕΕΑΠ από τη Eurobank.

Ο κ. Δήμος Αρχοντίδης διατέλεσε επί σειρά ετών στέλεχος της Eurobank, έχοντας περάσει από τις θέσεις του διευθυντή πωλήσεων στη Γενική Διεύθυνση Global Market&Treasury, του υπευθύνου της διοργάνωσης εκδόσεων χρέους και ανάπτυξης και πώλησης παραγώγων και δομημένων προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v