Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαγωνισμός για νέα διοίκηση στη ΛΑΡΚΟ

Η νέα διοίκηση θα κληθεί να εκπονήσει στρατηγικό σχέδιο για τη διάσωση της εταιρείας, η οποία σήμερα παρουσιάζει ζημιές περί τα 60 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ οφείλει να επιστρέψει, με βάση απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, περισσότερα από 160 εκατ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.

Διαγωνισμός για νέα διοίκηση στη ΛΑΡΚΟ

Προκηρύχθηκε χθες από το ΤΑΙΠΕΔ ο διαγωνισμός για την πρόσληψη μη εκτελεστικού προέδρου, διευθύνοντος συμβούλου και εκτελεστικών μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΛΑΡΚΟ.

Η προκήρυξη ήταν απαραίτητη καθώς εντός του Ιουλίου λήγει η θητεία της σημερινής διοίκησης της εταιρείας, που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα. Το ΤΑΙΠΕΔ ελέγχει το 55% της ΛΑΡΚΟ ενώ στο μετοχικό κεφάλαιο συμμετέχουν και οι Εθνική Τράπεζα και ΔEH.

Η νέα διοίκηση θα κληθεί να εκπονήσει στρατηγικό σχέδιο για τη διάσωση της εταιρείας, η οποία σήμερα παρουσιάζει ζημιές περί τα 60 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ οφείλει να επιστρέψει, με βάση απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, περισσότερα από 160 εκατ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο καθώς θεωρήθηκαν παράνομη κρατική ενίσχυση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v