Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέχρι το 2023 η συνεργασία EuroLeague με NOVA

Συνεχίζεται η συνεργασία με τη NOVA μέχρι το 2023, όπως ανακοίνωσε η EuroLeague, παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν άλλοι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Η NOVA κατέθεσε την καλύτερη προσφορά.

Μέχρι το 2023 η συνεργασία EuroLeague με NOVA

Η EuroLeague ανακοίνωσε χθες επισήμως πως αποφάσισε τη συνέχιση της συνεργασίας με τη NOVA μέχρι το 2023, παρά το σοβαρό ενδιαφέρον που υπήρξε και από άλλους ελληνικούς τηλεοπτικούς ομίλους. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν νέα τριετή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων, με αποτέλεσμα να επεκταθεί η συνεργασία τους «σε αρκετό βάθος για την επόμενη δεκαετία». Επισημαίνεται πως οι δύο πλευρές συνεργάζονται για σχεδόν δύο δεκαετίες. 

Στελέχη της EuroLeague υποστήριξαν πως "υπήρξαν κι άλλες πλευρές που έδειξαν ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της EuroLeague και του EuroCup σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά. Η NOVA, εκτός από το ότι είναι μακροχρόνιος εταίρος της EuroLeague, παρουσίασε ξανά την καλύτερη προσφορά από όλες τις απόψεις, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για ακόμα τρία χρόνια".

Η Cosmote εκδήλωσε ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της EuroLeague αλλά τελικώς δεν κατέθεσε προσφορά καθώς δεν υπήρξε διαγωνιστική διαδικασία, τονίζουν στελέχη του ΟΤΕ

«Το Novasports συνεχίζει να καλύπτει τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις και παρέχει στους φίλους του μπάσκετ μια εξαιρετική εμπειρία», δήλωσε ο Jordi Bertomeu, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague Basketball.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v