Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wind: Πρόγραμμα επιβράβευσης για τα παιδιά των εργαζομένων της

Η εταιρεία, προσφέρει χρηματικές υποτροφίες σε παιδιά και νέους έως 25 ετών, που κατάφεραν να αριστεύσουν και να διακριθούν για τις επιδόσεις τους μέσα στο έτος 2019.

Wind: Πρόγραμμα επιβράβευσης για τα παιδιά των εργαζομένων της

Έχοντας ως πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της, τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των Ανθρώπων της , η WIND, αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των παιδιών των εργαζομένων της και προχωράει στη δημιουργία του νέου προγράμματος επιβράβευσης και ανάδειξης της Αριστείας, ευWIND Youth Excellence.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία, προσφέρει χρηματικές υποτροφίες σε παιδιά και νέους έως 25 ετών, που κατάφεραν να αριστεύσουν και να διακριθούν για τις επιδόσεις τους μέσα στο έτος 2019.

Οι υποτροφίες καλύπτουν όλους τους πιθανούς τομείς διάκρισης όπως Εκπαίδευση, Επιστήμη και Νέες Τεχνολογίες, Αθλητισμός, Τέχνη και Λογοτεχνία, Εθελοντισμός κ.α. Όλες οι προτάσεις αριστείας θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη της Διοίκησης της Εταιρείας, καθώς και από διακεκριμένους εκπροσώπους της κοινωνίας μας.

Σε δήλωσή της η κα Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της WIND αναφέρει: «Η σημερινή πρωτοβουλία της WIND έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους νέους, που διακρίνονται για το ταλέντο και τη δημιουργικότητα τους, για να συνεχίσουν να γίνονται καλύτεροι και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους! Μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να τα εμπνεύσουμε, ώστε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος!»

Το Youth Excellence έρχεται να εμπλουτίσει το θεσμό ευWIND, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια με στόχο να εξελίσσει τους εργαζομένους της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v