Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο η αλλαγή διοίκησης της Creta Farms

Πρόκειται για προσωρινή απόφαση μέχρι την κανονική εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου, όπου η έδρα τότε θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση.

Εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο η αλλαγή διοίκησης της Creta Farms

Το πράσινο φως του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου πήρε το αίτημα των τραπεζών για προσωρινή αλλαγή διοίκησης στην πολύπαθη αλλαντοβιομηχανία

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση συζητήθηκε την Τετάρτη και η έκδοση της απόφασης αναμενόταν εντός 48ώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δικαστήριο όρισε τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Creta Farm ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Τσιρμπάς, ο Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος ορίσθηκε μη εκτελεστικός πρόεδρος και ο Στέφανος Ξενάκης μέλος.

Σημειώνεται ότι ο CRO που έχει τοποθετηθεί από την EY, συνεχίζει να ελέγχει το σύνολο των ταμειακών κινήσεων στην εταιρία.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη αναμένεται η σύγκληση έκτακτης γ.σ. των μετόχων της εταιρίας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για προσωρινή απόφαση μέχρι την κανονική εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου, όπου η έδρα τότε θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση.

Κατά πληροφορίες το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα των αδελφών Δομαζάκη να υπάρχουν στο Δ.Σ. μέλη που προτείνουν οι ίδιοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v