Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη Πρεμ Γουάτσα με… γεμάτη ατζέντα

Ο Ινδοκαναδός επενδυτής έρχεται στην Αθήνα δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες. Ραντεβού με Μητσοτάκη, Στουρνάρα και τις διοικήσεις Eurobank και Eurolife. Σήμερα και η κατάθεση των μη δεσμευτικών για την Εθνική Ασφαλιστική.

Επίσκεψη Πρεμ Γουάτσα με… γεμάτη ατζέντα

Επίσκεψη, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο με εξελίξεις σε πολλαπλά μέτωπα στις επενδύσεις του, πραγματοποιεί από σήμερα στην Αθήνα ο μεγαλομέτοχος της Eurobank Ινδοκαναδός επενδυτής και επικεφαλής του ομίλου Fairfax, Πρεμ Γουάτσα.

Στην ατζέντα του περιλαμβάνονται συναντήσεις με τον Πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και τις διοικήσεις της Eurobank και της Eurolife.

Η συγκυρία τους ταξιδιού του στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία καθώς το deal της Eurobank για το project Cairo και την πώληση του 80% της εταιρείας διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων FPS βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του προτιμητέου επενδυτή, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι είναι το σχήμα doValue-Fortress

Εξελίξεις, όμως, αναμένονται και στο θέμα της Εθνικής Ασφαλιστικής για την απόκτηση του 80% της οποίας έχει εκδηλώσει μεταξύ άλλων (CVC, Fosun, Lone Star, LCP και Centerbridge) ενδιαφέρον και σήμερα, είναι προγραμματισμένη η κατάθεση των μη δεσμευτικών προσφορών για την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρεμ Γουάτσα, ο οποίος έχει επενδύσει και σε άλλες εταιρείες όπως στο Praktiker, στην Mytlineos και στην Grivalia τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Αθήνα ήταν στα τέλη Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v