Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεκτείνει τη συνεργασία με την Protergia η Cosmote

Νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Genius από 26€ /μήνα και μαζί φυσικό αέριο στο δίκτυο καταστημάτων του ομίλου ΟΤΕ.

Επεκτείνει τη συνεργασία με την Protergia η Cosmote

Προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, προσφέρουν τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους με την Protergia.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, ιδιώτες και επαγγελματίες θα βρουν στο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας από την Protergia για το σπίτι και την επιχείρησή τους. Μεταξύ άλλων, για οικιακούς πελάτες διατίθενται τα νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Genius από 26€ /μήνα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με φυσικό αέριο, στη χαμηλότερη τιμή φυσικού αερίου της αγοράς.

Επιπλέον, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος της Protergia θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, που προσφέρει υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v