Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta Farms: Προχωρούμε τις ενέργειες για εκλογή νέου Δ.Σ.

Την καταγγελία των κοινοπρακτικών δανείων και την άσκηση από τις τράπεζες του δικαιώματος ψήφου ενεχυριασμένων μετοχών, επιβεβαιώνει η αλλαντοβιομηχανία.

Creta Farms: Προχωρούμε τις ενέργειες για εκλογή νέου Δ.Σ.

Αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου και σε συνέχεια της από 4539/19.12.2019 Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό επί των κατωτέρω:

• Με την με αριθ. 100728074_19/16.12.2019 επιστολή της η ΕΤΕ, ως Εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας των Τραπεζών, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι έχουν επέλθει γεγονότα καταγγελίας των κοινοπρακτικών δανείων της Εταιρείας και ότι πρόκειται να ασκήσει τα δικαιώματα ψήφου και συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις της Εταιρείας ως προς τις ενεχυριασμένες μετοχές, οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε 5.993.284 μετοχές της Εταιρείας και συγκεκριμένα 2.996.642 μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας αποκλειστικής κυριότητας του ενεχυριάζοντος μετόχου κ. Εμμανουήλ Δομαζάκη και 2.996.642 μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας αποκλειστικής κυριότητας του ενεχυριάζοντος μετόχου κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη.

• Σε συνέχεια της από 14 Οκτωβρίου 2019 και με αριθμό κατάθεσης ΜΕ/163/2019 αίτησης (α) της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ A.E.», (β) της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.», (γ) της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» και (δ) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑLTERNATIVE FINANCIAL SOLUTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ» εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 144/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου που έκανε δεκτή την ανωτέρω αίτηση και διόρισε προσωρινή διοίκηση της Εταιρείας τους Δημήτριο Τσίρμπα, Στέφανο Ξενάκη και Λυκούργο Παπαγιαννόπουλο με σκοπό να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου εντός τεσσάρων μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης και να επιμεληθούν των πάσης φύσεως επειγουσών υποθέσεων της Εταιρείας για το αυτό χρονικό διάστημα.

Η Εταιρεία πρόκειται άμεσα να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες προς συμμόρφωση στο περιεχόμενο της προαναφερόμενης απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v