Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέρνα Ενεργειακή: Στις 5/3 η αποκοπή της επιστροφής κεφαλαίου

Δικαιούχοι της Επιστροφής Κεφαλαίου θα είναι οι Μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία Σ.Α.Τ. της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020 (record date).

Τέρνα Ενεργειακή: Στις 5/3 η αποκοπή της επιστροφής κεφαλαίου

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τέρνα Ενεργειακής ενέκρινε την εισηγητική πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για την επιστροφή ποσού 0,17 € ανά μετοχή στους Μετόχους, συνεπεία ισόποσης αύξησης και μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ως ημερομηνία αποκοπής ορίζεται η Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, ημερομηνία προγενέστερη της ημερομηνίας λήξης των Σ.Μ.Ε επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της Εταιρείας μας. Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου θα είναι οι Μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία Σ.Α.Τ. της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020 (record date) και ως ημερομηνία έναρξης καταβολής επιστροφής Κεφαλαίου ορίζεται η Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

Η επιστροφή κεφαλαίου θα καταβληθεί μέσω Τραπέζης η οποία θα πιστώσει τους λογαριασμούς των Χειριστών. Λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

Επισημαίνεται ότι η έναρξη καταβολής επιστροφής κεφαλαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 30 του ν. 4548/2018, δεν μπορεί να γίνει πριν την παρέλευση τουλάχιστον σαράντα (40) ημερών από την τελική εγκριτική απόφαση.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το Επενδυτικό Κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v