Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Attica Wealth Management

Η Attica Bank συνεχίζει την υλοποίηση του αρχικού επιχειρηματικού σχεδίου της, με επανεξέταση των συμμετοχών της και επικέντρωση σε καθαρά τραπεζικές εργασίες, το μήνυμα του Θ. Πανταλάκη.

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Attica Wealth Management

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank, Θεόδωρος Πανταλάκης, με αφορμή την πώληση της τρίτης κατά σειρά θυγατρικής εταιρείας της τράπεζας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η Attica Bank ολοκλήρωσε τη διαδικασία πώλησης της θυγατρικής εταιρείας Attica Wealth Management, μεταφέροντας το 100% των μετοχών της εταιρείας στην Ypsilon Group. H διαδικασία είχε ξεκινήσει το 2019 μέσα από πλειοδοτικό ανοιχτό διαγωνισμό και ολοκληρώθηκε τώρα.

Τόσο η Attica Bank όσο και το Ypsilon Group εξέφρασαν την πρόθεσή τους η συνεργασία να διευρυνθεί προς όφελος και των δύο πλευρών.

Με την πώληση των θυγατρικών εταιρειών Attica Wealth Management, Attica Ventures και Attica Finance, η Attica Bank συνεχίζει την υλοποίηση του αρχικού επιχειρηματικού σχεδίου της, με επανεξέταση των συμμετοχών της και επικέντρωση των δραστηριοτήτων της σε καθαρά τραπεζικές εργασίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v