Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερχονται στην Ελλάδα τα laptops της Huawei

Τα μοντέλα που θα λανσαριστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε τιμές «ιδιαίτερα ελκυστικές», όπως αναφέρει η εταιρία, θα είναι τα MateBook D14 και MateBook D15 από τη σειρά Matebook D της Huawei. Τα χαρακτηριστικά.

Ερχονται στην Ελλάδα τα laptops της Huawei

Η Huawei επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα στην ελληνική αγορά δίνοντας νέες ολοκληρωμένες λύσεις, αυτή τη φορά στον κλάδο των φορητών υπολογιστών.

Τα μοντέλα που θα λανσαριστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε τιμές «ιδιαίτερα ελκυστικές», όπως αναφέρει η εταιρία, θα είναι τα MateBook D14 και MateBook D15 από τη σειρά Matebook D της Huawei.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα laptop της σειράς Matebook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, πολύ καλές επιδόσεις, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον.

Για τους σύγχρονους καταναλωτές, η δυνατότητα φορητότητας είναι πλέον σχεδόν προαπαιτούμενο, όσον αφορά την επιλογή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όπως προαπαιτούμενες είναι επίσης οι ισχυρές επιδόσεις, η διάρκεια μπαταρίας, οι τεχνικές προδιαγραφές, η ποιότητα οθόνης. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v