Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Pansystems(Idael) με Εθνική Τράπεζα

Στη σύναψη συμφωνίας με την Εθνική Τράπεζα προχώρησε η Pansystems, θυγατρική του ομίλου Ιντεάλ, για την πενταετή προμήθεια της τράπεζας και των θυγατρικών της με όλα τα προϊόντα της Microsoft.

Συνεργασία Pansystems(Idael) με Εθνική Τράπεζα
Το έργο του enterprise software advisor της Εθνικής Τράπεζας ανέλαβε η Pansystems, το οποίο αφορά στην προμήθεια για μια πενταετία της Εθνικής και των εταιριών του ομίλου της με όλα τα προϊόντα της Microsoft.

Σημειώνεται ότι η Pansystems ανήκει στην κατηγορία των εταιριών που έχουν υπογράψει ειδική συμφωνία (LAR) Large Account Reseller με την Microsoft.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Microsoft με την ισχύουσα πολιτική της μέσω των LAR συνεργατών της προωθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και τις τράπεζες, τα ειδικά προγράμματα της enterprise agreement και select agreement, που αφορούν στις ανανεώσεις των αδειών χρήσης και των νέων εκδόσεων (Updates) των προγραμμάτων Microsoft.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εν λόγω συμφωνία επιτρέπει στην Pansystems να προσφέρει τα προϊόντα λογισμικού της Microsoft σε μεγάλους λογαριασμούς και φορείς του Δημοσίου.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Pansystems, μέλος του ομίλου Ideal πρωταγωνιστεί εδώ και 18 χρόνια στο ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο της πληροφορικής και σήμερα κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων εταιριών στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων, ενώ παράλληλα είναι ένας από τους μεγαλύτερους System Integrator Πληροφορικής στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v