Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Akritas: Σε προσωρινή αναστολή οι συμβάσεις εργασίας έως μέσα Μαΐου

H εταιρία αναφέρει πως έχει εκπονήσει σχέδιο απρόσκοπτης λειτουργίας των εμπορικών δραστηριοτήτων της με προσωπικό ασφαλείας προκειμένου να είναι δίπλα στους πελάτες της και στις ανάγκες αυτών.

Akritas: Σε προσωρινή αναστολή οι συμβάσεις εργασίας έως μέσα Μαΐου

Η βιομηχανία  Akritas ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο διαχείρισης των κινδύνων για τους εργαζομένους της εξαιτίας της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης λόγω COVID-19, αλλά και της εξαιρετικής δυσκολίας συνέχισης της πλήρους παραγωγικής της δραστηριότητας λόγω δραστικού περιορισμού των παραγγελιών της, αποφάσισε να θέσει σε προσωρινή αναστολή τις συμβάσεις εργασίας της πλειονότητας του προσωπικού της μέχρι μέσα Μαΐου.

H  εταιρία αναφέρει πως  έχει εκπονήσει σχέδιο απρόσκοπτης  λειτουργίας  των εμπορικών δραστηριοτήτων της με προσωπικό ασφαλείας  προκειμένου να είναι δίπλα στους πελάτες της και στις ανάγκες αυτών.

Σημειώνει παράλληλα ότι στη λήψη ανάλογων μέτρων έχει ήδη προβεί το σύνολο σχεδόν του κλάδου στην Ευρώπη, αλλά και διεθνώς. Επί του παρόντος, η Akritas δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει τις οικονομικές επιπτώσεις της παρούσας κατάστασης, αλλά θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, μόλις αυτές καταστούν δυνατό να ποσοτικοποιηθούν, κάτι που εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία θα δημοσιοποιεί αμέσως κάθε σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη της παρούσας κατάστασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v