Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επ. Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε ο αποκλειστικός έλεγχος μέρους της Creta Farms από την BELLA

Η απόφαση καταχωρήθηκε στο βιβλίο των αποφάσεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού που τηρείται στην Υπηρεσία μας την 21η Απριλίου 2020 και έλαβε τον αριθμό 710/2020.

Επ. Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε ο αποκλειστικός έλεγχος μέρους της Creta Farms από την BELLA

Η Εταιρεία Creta Farm ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε ομόφωνα την 21.04.2020 από την Επιτροπή Ανταγωνισμού  γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από τη συσταθείσα και λειτουργούσα σύμφωνα με τους νόμους της Βουλγάρικης Δημοκρατίας «ΜΠΕΛΛΑ (BELLA) ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΙΑ (BULGARIA) Α.Ε. (A.D.)» μέσω της θυγατρικής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «IMPALA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E.» σε τμήμα του ενεργητικού και παθητικού της Creta Farm συμπεριλαμβανομένης της κατά 100% θυγατρικής της ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΤΟ – ΦΑΡΜ Α.Ε.».

Ακολουθεί το περιεχόμενο του διατακτικού της ανωτέρω απόφασης:

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Ολομέλεια ομόφωνα εγκρίνει την από 25.02.2020 (αριθ. Πρωτ. 1618) γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από τη συσταθείσα και λειτουργούσα σύμφωνα με τους νόμους της Βουλγάρικης Δημοκρατίας «ΜΠΕΛΛΑ (BELLA) (BULGARIA) Α.Ε. (A.D.)» μέσω της θυγατρικής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «IMPALA HELLAS» σε

α) τμήμα του ενεργητικού και του παθητικού Creta Farm Α.Β.Ε.Ε της Αποκτώμενης ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Creta Farm»

β) συμπεριλαμβανομένης της κατά 100% θυγατρικής της ΑΠΟΚΤΩΜΕΝΗΣ ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΤΟ – ΦΑΡΜ Α.Ε.», μέσω απόκτησης από την αποκτώμενη της συμμετοχής της στην ΤΕΤΟ – ΦΑΡΜΑ Α.Ε., κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 8 παρ. 3 του Ν.3959/2011, δεδομένου ότι η εν λόγω συγκέντρωση, καίτοι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρ.1 του άρθρου 6 του Ν. 3959/2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.

Η ανωτέρω απόφαση καταχωρήθηκε στο βιβλίο των αποφάσεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού που τηρείται στην Υπηρεσία μας την 21η Απριλίου 2020 και έλαβε τον αριθμό 710/2020.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v