Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δωρεάν ασφάλιση στις Κινητές Ομάδες Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η Εταιρία, αξιοποιώντας τις στρατηγικές της συμμαχίες, συμπράττει με την Avis παρέχοντας δωρεάν τρίμηνη ασφαλιστική κάλυψη στα 250 οχήματα των Κινητών Ομάδων Υγείας που διαθέτει δωρεάν η Avis.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δωρεάν ασφάλιση στις Κινητές Ομάδες Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλει ενεργά, για μια ακόμη φορά, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του Covid-19. Έτσι, μετά τη δωρεά 10 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας στο Υπουργείο Υγείας, συμμετέχει και στο πρόγραμμα «Κινητές Ομάδες Υγείας Ειδικού Σκοπού» του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα: 

Στα εν λόγω οχήματα θα επιβαίνουν νοσηλευτές με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα και τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού από πιθανά κρούσματα της νόσου Covid-19. Οι μονάδες θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση και οι περιοχές που θα επισκέπτονται θα υποδεικνύονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ..

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα αποτελεί ακόμα ένα μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, βοηθώντας σημαντικά στη γενικότερη στρατηγική που ακολουθείται για τον περιορισμό της νόσου.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός, θα συνεχίσει να βρίσκεται δυναμικά δίπλα στους πολίτες της χώρας και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλους, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v