Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθμούς ελέγχου θερμοκρασίας σώματος λανσάρει η Globalsat

Οι αυτόνομοι σταθμοί Thermocontrol & Thermocontrol Plus παρέχουν ανέπαφες μετρήσεις θερμοκρασίας με ακρίβεια 0,2°C σε μόλις 5 δευτερόλεπτα και μπορούν να μετρήσουν έως και 600 άτομα ανά ώρα.

Σταθμούς ελέγχου θερμοκρασίας σώματος λανσάρει η Globalsat

Η Globalsat συνεχίζει να δημιουργεί νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά, παρακολουθώντας στενά τις ανάγκες των συνεργατών της σε αυτές τι νέες έκτακτες συνθήκες. Υπό το πρίσμα αυτό προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Promobot και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τους σταθμούς ελέγχου μέτρησης θερμοκρασίας σώματος Thermocontrol & Thermocontrol Plus.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, οι αυτόματοι σταθμοί ελέγχου μέτρησης θερμοκρασίας σώματος Thermocontrol και Thermocontrol Plus είναι η πιο σύγχρονη επιλογή στην θερμομέτρηση στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας. Οι σταθμοί αυτοί επιτρέπουν σε οργανισμούς, εταιρείες, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, δημόσια κτίρια και υπηρεσίες να μετρούν τη θερμοκρασία των επισκεπτών, υπαλλήλων, πελατών τους ανέπαφα, γρήγορα και εύκολα χωρίς να απαιτείται η συμμετοχή κάποιου υπαλλήλου στη διαδικασία.

Οι αυτόνομοι σταθμοί Thermocontrol & Thermocontrol Plus παρέχουν ανέπαφες μετρήσεις θερμοκρασίας με ακρίβεια 0,2°C σε μόλις 5 δευτερόλεπτα και μπορούν να μετρήσουν έως και 600 άτομα ανά ώρα. Ο χρήστης δεν απαιτείται να αγγίξει τη συσκευή κατά τη μέτρηση και το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην ενσωματωμένη στη συσκευή οθόνη. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και η διαδικασία απαιτεί απλά τη σύνδεση της συσκευής στο διαδίκτυο.

Ο σταθμός Thermocontrol Plus παρέχει επιπρόσθετες λειτουργίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, ηλικίας και φύλλου, η διατήρηση αρχείου έως 1.000 άτομα, η πραγματοποίηση video-κλήσεων, η σύνδεση με τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, καθώς και η υποστήριξη φωνητικών οδηγιών για την εισαγωγή ονόματος και την πλοήγηση. Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο link: https://www.youtube.com/embed/IzxZWePkG6U?vq=hd1080&autoplay=1&rel=0

Ο Γενικός Δ/ντής της Globalsat, κύριος Κώστας Αγραφιώτης επισημαίνει για τη νέα συνεργασία: «Από την αρχή της πανδημίας ο Όμιλός μας με αίσθημα ευθύνης έλαβε όλα τα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη και προστασία των υπαλλήλων μας και των συνεργατών μας. Η κατανόηση των αναγκών των πελατών και των συνεργατών μας σε αυτή τη νέα παγκόσμια πρόκληση ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας. Μέσω της συνεργασίας μας με την Promobot προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη και σύγχρονη λύση στη θερμομέτρηση. Μέσω των σταθμών Thermocontrol χώροι, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες που δέχονται πολλούς επισκέπτες, μπορούν να έχουν άμεσο και πολύ γρήγορο έλεγχο της θερμοκρασίας των ατόμων που εισέρχονται στους χώρους τους. Ο Όμιλος μας, όπως επίσης και αρκετές μεγάλες ελληνικές εταιρείες και πολυεθνικές έχουν ήδη προχωρήσει στην τοποθέτηση των σχετικών σταθμών στις εγκαταστάσεις τους.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v