Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta Farms: Διευκρινίσεις για την αλλαγή μέλους στο διοικητικό συμβούλιο

Η εταιρία διαψεύδει δημοσίευμα ιστοσελίδας, τονίζοντας ότι ακολούθησε την τυπική διαδικασία όσον αφορά στην ανάρτηση των πρακτικών στο διοικητικό συμβούλιο.

Creta Farms: Διευκρινίσεις για την αλλαγή μέλους στο διοικητικό συμβούλιο

Η Εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «επιθυμεί να γνωστοποιήσει στο επενδυτικό κοινό ότι αρνείται κατηγορηματικά ως απολύτως στρεβλό και αναληθές το περιεχόμενο του δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.bankingnews.gr με τίτλο «Αποκάλυψη: Εξαφάνισαν αναδρομικά το Μαργωμένο από την Creta Farm - Τα καυτά ερωτήματα για πλαστά έγγραφα και εξαπάτηση του ΓΕΜΗ».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που μνημονεύεται στο δημοσίευμα υπέβαλλε την παραίτησή του την 28.08.2019. Εν συνεχεία, η Εταιρεία προχώρησε εντός του μηνός Σεπτεμβρίου στην ανάρτηση του εν λόγω πρακτικού συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου στην αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ., γεγονός που αποδεικνύεται εξ εγγράφων και θα ήταν δυνατό να διευκρινιστεί με μία απλή ερώτηση από τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Η δημοσίευση του εν λόγω πρακτικού μετά από τόσους μήνες από την ημερομηνία υποβολής του οφείλεται αποκλειστικά σε διαδικασίες εσωτερικές της υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. που αφορούν τη ροή δημοσιεύσεων των καταχωρήσεων των εταιρειών.

Η Εταιρεία, εξάλλου, τον Οκτώβριο του 2019 που ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση, προέβη στη γνωστοποίηση στο επενδυτικό κοινό των αλλαγών στη σύνθεση της Διοίκησης. Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v