Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tο Πολυαγρόκτημα «Γη μας» πιστοποίησε η TÜV HELLAS

Η απονομή των σχετικών πιστοποιητικών, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στον πρότυπο χώρο του Πολυαγροκτήματος «Γη μας» έκτασης 250 στρεμμάτων στον Μαραθώνα Αττικής, από τον κύριο Θωμά Αραπογιάννη, Vice President Agro της TÜV HELLAS.

Tο Πολυαγρόκτημα «Γη μας» πιστοποίησε η TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε το Πολυαγρόκτημα «Γη μας» για την παραγωγή και εμπορία βιολογικών προϊόντων σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΚ) 834/2007 και (ΕΚ) 889/2008. Επιπλέον το Πολυαγρόκτημα «Γη μας», πιστό στη δέσμευσή του για την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων πιστοποιήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σύμφωνα με το πρωτόκολλο GLOBALG.A.P. IFA και GLOBALG.A.P. Chain of Custody.

Η απονομή των σχετικών πιστοποιητικών, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στον πρότυπο χώρο του Πολυαγροκτήματος «Γη μας» έκτασης 250 στρεμμάτων στον Μαραθώνα Αττικής, από τον κύριο Θωμά Αραπογιάννη, Vice President Agro της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Τη σημασία των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων ανέδειξε επίσης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης ο οποίος και επισκέφθηκε το Πολυαγρόκτημα «Γη μας. Ο κ. Μάκης Βορίδης, εξήρε το μοντέλο ευφυούς γεωργίας που εφαρμόζει η επιχείρηση, το οποίο συμβάλλει στην αειφόρο ανάπτυξη και την αύξηση της παραγωγικότητας με τη λιγότερη δυνατή σπατάλη φυσικών πόρων, χαρακτηρίζοντας το πολυαγρόκτημα «ένα καλό παράδειγμα».

Σημειώνεται ότι το Βιολογικό Πολυαγρόκτημα «Γη μας» ξεκίνησε την δραστηριότητά του από το 2014 ενώ η ιστορία του ξεκινά από το 1911 όπου έζησε και έδρασε ο Εμμανουήλ Μπενάκης. Το όνομα του Αγροκτήματoς προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Γήμας», που σημαίνει γάμος-πάντρεμα.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Vice President Agro της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά: Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) μέσω των τακτικών και αιφνιδιαστικών επιθεωρήσεων και των αναλύσεων Φυτοπροστατευτικών προϊόντων επιβεβαίωσε τη λειτουργία της εταιρείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας για την παραγωγή και εμπορία βιολογικών προϊόντων».

Ο κ. Αθανάσιος Δεδούσης, Γενικός Διευθυντής του Πολυαγροκτήματος «Γη μας» ανέφερε πως
Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να παράγουμε ασφαλή & ποιοτικά προϊόντα για τους πελάτες μας χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία ευφυούς γεωργίας σεβόμενοι το περιβάλλον. Η πιστοποίηση αυτής της προσπάθειας μετά τους εντατικούς ελέγχους της TÜV HELLAS (TÜV NORD επιβραβεύει τη μέχρι τώρα προσπάθειά μας και μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση αλλά και ευθύνη για να συνεχίσουμε το έργο μας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v