Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβαθμίζει την παρουσία στην Ελλάδα η βρετανική McBains

Την τελευταία δεκαετία η McBains έχει συμμετάσχει στην Ελλάδα, ως σύμβουλος, σε αρκετα τεχνικά έργα σε τομείς όπως οι Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα καθως και ως τεχνικός σύμβουλος τραπεζών. Δραστηριοποιείται και στην Κύπρο.

Αναβαθμίζει την παρουσία στην Ελλάδα η βρετανική McBains

Σε νέα μεγαλύτερα γραφεία στεγάζεται πλέον η McBains Cooper Hellas Technical Consulting, θυγατρική του βρετανικού ομίλου συμβούλων μηχανικών και ακινήτων McBains και ένας από τους πλέον δραστήριους διεθνείς παίκτες στην ελληνική αγορά.

Η Αθήνα αποτελεί έδρα του γραφείου του βρετανικού ομίλου για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Στη χώρα μας έχει ήδη ισχυρή παρουσία σε τομείς όπως οι Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), τα ξενοδοχεία και τα κτίρια γραφείων με υπηρεσίες όπως τεχνικού συμβούλου, συμβούλου παρακολούθησης έργου, συμβούλου σε ΣΔΙΤ, αποτιμήσεις, κ.α.

Την τελευταία δεκαετία η McBains έχει συμμετάσχει στη χώρα μας, ως σύμβουλος, σε έργα όπως το πρώτο ΣΔΙΤ για κατασκευή σχολείων στην Αττική, η ανακατασκευή του πεντάστερου IKOS-SANI στην Χαλκιδική, η αναβάθμιση του πρώην «ΛΗΔΡΑ» στην Συγγρού που πλέον λειτουργεί ως Grand Hyatt. Είναι, επίσης, τεχνικός σύμβουλος των τραπεζών που χρηματοδοτούν την ανάπτυξη της μαρίνας Αλίμου, με σύμβαση παραχώρησης, ενώ συμμετέχει και στο ΣΔΙΤ για το νέο κτίριο του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Στην Κύπρο ήταν, επίσης, τεχνικός σύμβουλος και σύμβουλος παρακολούθησης των έργων ανάπτυξης (πρώτη φάση) της μαρίνας Αγίας Νάπας, ενώ αντίστοιχο ρόλο (τεχνικού συμβούλου για τους δανειστές) έχει και για τη μεγάλη ανάπτυξη «Trilogy Limassol Seafront Development», μια επένδυση 350 εκατ. ευρώ, στην Λεμεσσό. Λειτουργεί, επίσης, ως εκπρόσωπος των επενδυτών για την επένδυση Montrose στο Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου. Επικεφαλής της ελληνικής θυγατρικής είναι ο κ. Αντ. Κουμίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v