Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Τον Αύγουστο και οι τρεις συνελεύσεις των ομολογιούχων

Το δικαστήριο απέρριψε αίτημα προσωρινής διαταγής που υπέβαλε γνωστό δικηγορικό γραφείο, προκειμένου να αναβάλει τις συγκεκριμένες συνελεύσεις.

MLS: Τον Αύγουστο και οι τρεις συνελεύσεις των ομολογιούχων

Τελικά, και οι τρεις συνελεύσεις των ομολογιούχων της MLS θα συγκληθούν μέσα στον Αύγουστο, καθώς το δικαστήριο απέρριψε αίτημα προσωρινής διαταγής (η κανονική εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για τις 24 Νοεμβρίου), που υπέβαλε γνωστό δικηγορικό γραφείο, προκειμένου να αναβάλει τις συγκεκριμένες συνελεύσεις.

Ειδικότερα, η συνέλευση του 3ου ομολόγου της εισηγμένης εταιρείας θα συγκληθεί την επόμενη Τετάρτη 5 Αυγούστου, ενώ για τις άλλες δύο γενικές συνελεύσεις των ομολόγων 1 και 2 αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις των εκπροσώπων των ομολογιούχων.

Σε κάθε περίπτωση, για να υπάρξει δυνατότητα καταγγελίας κάθε ομολόγου απαιτείται η επίτευξη ελάχιστης απαρτίας ύψους 66,67% (δύο-τρίτα), πιθανότητα που θεωρείται μικρή, τόσο λόγω της ευρείας διασποράς των ομολόγων σε πολλούς κατόχους όσο και λόγω της θερινής περιόδου.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Η εταιρία MLS Πληροφορική Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών με σημερινή του απόφαση απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής μεμονωμένων ομολογιούχων, κατά των εκπροσώπων των ομολογιούχων EUROXX και BETA χρηματιστηριακή και της MLS Πληροφορική Α.Ε.

Κατόπιν τούτου, οι Συνελεύσεις των ομολόγων ΜΛΣ01 & ΜΛΣ02 που ανεστάλησαν μέχρι την έκδοση της σημερινής απόφασης, θα πραγματοποιηθούν κανονικά σύμφωνα με νέα πρόσκληση που θα εκδώσουν οι δύο εκπρόσωποι, BETA και EUROXX χρηματιστηριακή αντίστοιχα.

 

Στέφανος Kοτζαμάνης [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v