Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Διερευνούμε τις επιλογές μας για Telekom Romania

Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε τυχόν συμφωνίες άλλων εταιρειών με κρατικούς φορείς σχετικά με τη συμμετοχή του Ρουμανικού Δημοσίου στην Telekom Romania, τονίζει ο ΟΤΕ.

ΟΤΕ: Διερευνούμε τις επιλογές μας για Telekom Romania

Δεν παίρνει θέση ο ΟΤΕ για τα δημοσιεύματα που φέρουν το ρουμανικό δημόσιο να έχει έλθει σε συμφωνία με την Orange για τη μεταβίβαση του κλάδου σταθερής τηλεφωνίας της Telekom Romania.

Οπως αναφέρει ο OΤΕ σε απάντηση της από 19-08-2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με αιτούμενη πληροφόρηση, ανακοινώνει τα εξής:

1. Σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε σύναψη προκαταρκτικής συμφωνίας για την απόκτηση του κλάδου σταθερής τηλεφωνίας της Telekom Romania μεταξύ της Orange και του Υπουργείου Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας, ο OΤΕ δεν είναι σε θέση να σχολιάσει τυχόν συμφωνίες άλλων εταιρειών με κρατικούς φορείς σχετικά με τη συμμετοχή του Ρουμανικού Δημοσίου στην Telekom Romania.

Σημειώνουμε επίσης, όπως ήδη έχει αναφερθεί, πως ο OΤΕ διερευνά στρατηγικές επιλογές σχετικά με τη συμμετοχή του στην Telekom Romania και την Telekom Romania Mobile, μεταξύ των οποίων και την πώληση των εν λόγω συμμετοχών, και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενα μέρη.

2. Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, άμεσα στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εάν και εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v