Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Entersoft: Στο 5% ανήλθε η συμμετοχή τoυ γερμανικού fund Squad-Growth

Η Squad-Growth κατέχει άμεσα 1.500.000 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές.

Entersoft: Στο 5% ανήλθε η συμμετοχή τoυ γερμανικού fund Squad-Growth

Η Entersoft ανακοίνωσε, κατόπιν της από 08.09.2020 ληφθείσας σχετικής γνωστοποίησης από την εταιρεία Axxion S.A. (ως εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων και για λογαριασμό του fund SQUAD - GROWTH), ότι το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει άμεσα η SQUAD - GROWTH και ενσωματώνονται σε μετοχές ανήλθε στις 04.09.2020 του ορίου του 5% και κατέχει άμεσα 1.500.000 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές (ήτοι ποσοστό 5% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας).

Σύμφωνα με πληροφορίες το Squad-Growth είναι γερμανικό fund με ενεργητικό της τάξης των 700 εκατ. ευρώ και απέκτησε το προαναφερόμενο ποσοστό της Entersoft σταδιακά μέσα από αγορές που ξεκίνησαν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019. 

Η επενδυτική του προοπτική είναι μακροπρόθεσμη, ενώ το συγκεκριμένο fund διαθέτει επενδυτικές θέσεις και σε άλλες ελληνικές εταιρείες. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v