Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Κοσμοσυρροή» στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Eurobank

Πάνω από 800 εργαζόμενοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. «Μαγνήτης» οι επιλογές για sabbatical. Ποιες εναλλακτικές δίνει στους υπαλλήλους της η τράπεζα.

«Κοσμοσυρροή» στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Eurobank

Υψηλή αποδοχή είχε το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Eurobank που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Στόχος της τράπεζας ήταν να αποχωρήσουν 500 εργαζόμενοι ωστόσο η συμμετοχή κινείται στην περιοχή των 800 εργαζομένων και τις επόμενες ώρες η διοίκηση της τράπεζας αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση για το πόσοι θα μπουν στο πρόγραμμα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι αριθμός των συμμετεχόντων θα κινηθεί στους 600 και ίσως λίγο παραπάνω.

Μαγνήτης για τους εργαζομένους

Ασφαλής πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι μαγνήτη για τους εργαζόμενους αποτέλεσαν τα δύο υποπρογράμματα οικειοθελούς αποχώρησης τύπου sabbatical.

Οι δύο εναλλακτικές που έδινε η τράπεζα ήταν οι εξής: όσοι είναι γεννημένοι πριν από την 1/1/1968 έχουν τη δυνατότητα να βγουν σε αναγκαστική άδεια πέντε ετών λαμβάνοντας το 30% του εφάπαξ και για την επόμενη πενταετία κλιμακωτά τον μισθό τους 80% αυτού τα δύο πρώτα χρόνια 65% το τρίτο έτος και 50% το τέταρτο και το πέμπτο έτος.

Η δεύτερη εναλλακτική αφορά τη δυνατότητα αναγκαστικής άδειας για δύο έτη με πληρωμή του 60% του εφάπαξ και 70% του μισθού τους σε μηνιαία βάση σε δύο χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v