Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεύτερη σε πωλήσεις παγωτού στην Ελλάδα η Κρι Κρι

Το 2020, παρόλες τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε σημαντικές επενδύσεις με πολλαπλά οφέλη, τονίζει ο Παναγιώτης Τσινάβος.

Δεύτερη σε πωλήσεις παγωτού στην Ελλάδα η Κρι Κρι

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και τα νέα προϊόντα στην κατηγορία παγωτού της Κρι Κρι για το 2021 είχαν οι συμμετέχοντες στο ετήσιο Συνέδριο Παγωτού της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το φετινό συνέδριο, λόγω συνθηκών, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά και σε αυτό έλαβαν μέρος, όπως κάθε χρόνο, συνεργάτες και αντιπρόσωποι της Κρι Κρι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2020 η Κρι Κρι σημείωσε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης και είναι δεύτερη σε πωλήσεις μάρκα παγωτού σε όγκο στην Ελλάδα και για το 2021 ετοιμάζει νέα προϊόντα.

Στο πλαίσιο του Ψηφιακού Συνέδριου Παγωτού, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το 2020, παρόλες τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε σημαντικές επενδύσεις με πολλαπλά οφέλη. Χάρη σε αυτές, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε νέα καινοτόμα προϊόντα παγωτού και να εισερχόμαστε στη νέα δεκαετία με αυξημένη παραγωγική ικανότητα, τόσο για την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Με κεντρικό μήνυμα «Πάμε για μεγάλες απολαύσεις» κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον και τη νέα χρονιά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v