Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Η απάντηση των Ολλανδών στο αίτημα των Μπάκου – Καϋμενάκη για νέο Δ.Σ.

Με το σχόλιο «επικίνδυνες αστειότητες» απαντούν κύκλοι της Reggeborgh στο αίτημα των εφοπλιστών – μετόχων για ανάκληση των μελών του Δ.Σ. της Ελλάκτωρ.

Ελλάκτωρ: Η απάντηση των Ολλανδών στο αίτημα των Μπάκου – Καϋμενάκη για νέο Δ.Σ.

Επιμένει το εφοπλιστικό δίδυμο των Μπάκου - Καϋμενάκη να αμφισβητεί με κάθε μέσο το αποτέλεσμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Ελλάκτωρ, με βάση το οποίο άλλαξε η διοίκηση της εισηγμένης με στελέχη που ψηφίστηκαν κατόπιν της πρότασης της Reggeborgh.

Στον αντίποδα, οι Ολλανδοί συνεχίζουν να απαντούν στις κινήσεις της εταιρίας που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των δύο προαναφερόμενων μετόχων, της Greenhill Investments. Έτσι στο αίτημα για ανάκληση των μελών του Δ.Σ. που πρόσφατα εξελέγησαν από την πλειοψηφία των μετόχων, την εκλογή νέων μελών και την απόφαση για διαχειριστικό έλεγχο της τελευταίας δεκαετίας, πηγές της Reggeborgh σχολιάζουν:

«Πρόκειται για επικίνδυνες αστειότητες που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως στην Ελλάκτωρ». Μάλιστα όπως συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι «η διεξαγωγή νέας γενικής συνέλευσης το μόνο που θα αναδείξει θα είναι η διεύρυνση του αποτελέσματος υπέρ των μετόχων που επικράτησαν στην προηγούμενη έκτακτη γενική συνέλευση…».

Υπενθυμίζεται ότι η Greenhill είχε κινηθεί πρόσφατα και νομικά κατά του αποτελέσματος της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v