Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη η bwin

Η bwin αποτελεί πλέον βασικό μέλος του CSR HELLAS και με τη συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην ανταλλαγή απόψεων για την κοινωνική ευθύνη, στην ανάπτυξη ακόμα περισσότερων πρακτικών και στην προαγωγή νέων ιδεών

Στο ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη η bwin

Η bwin, αποτελεί πλέον κύριο μέλος του Ελληνικού Δικτύου για την Κοινωνική Ευθύνη.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ως ένα brand που τόσο σε ελληνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, λειτουργεί έχοντας την κοινωνία στο επίκεντρο, η bwin αποτελεί πλέον βασικό μέλος του CSR HELLAS και με τη συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην ανταλλαγή απόψεων για την κοινωνική ευθύνη, στην ανάπτυξη ακόμα περισσότερων πρακτικών και στην προαγωγή νέων ιδεών, με στόχο τη βιωσιμότητα και τη βελτίωση της κοινωνίας.

Μέσω στοχευμένων ενεργειών και πρωτοβουλιών, η bwin βελτιώνει την καθημερινότητα των κοινωνιών που δραστηριοποιείται δημιουργώντας ένα ακόμα πιο βιώσιμο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζεται σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο με δίκτυα και οργανισμούς που εργάζονται μεθοδικά για την βιώσιμη ανάπτυξη και την βελτίωση της κοινωνίας. Η έναρξη της συνεργασίας της με το CSR HELLAS, το Ελληνικό Δίκτυο για  την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσβλέπει ακριβώς σε αυτόν το σκοπό.

Το CSR HELLAS είναι μη κερδοσκοπικό επιχειρηματικό σωματείο που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000 και αριθμεί σήμερα 140 μέλη. Είναι ο εθνικός εταίρος του CSR Europe - του ηγετικού ευρωπαϊκού επιχειρηματικού φορέα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) - που, εκτός από μεγάλες επιχειρήσεις-μέλη, έχει αναπτύξει και ένα δίκτυο 40 και πλέον εθνικών εταίρων σε όλη την Ευρώπη. Το CSR HELLAS συντονίζει τη Γραμματεία του Ελληνικού Δικτύου του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ (UN Global Compact) και εκπροσωπεί το Παγκόσμιο Δίκτυο CSR 360 στην Ελλάδα. Κύριος στόχος του είναι η προώθηση της ιδέας, των αρχών και αξιών της ΕΚΕ και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, η διάδοσή τους στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία με απώτερο σκοπό την ισόρροπη επίτευξη κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.  

Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε: «Στο πλαίσιο υλοποίησης της παγκόσμιας στρατηγικής του brand για την εταιρική κοινωνική ευθύνη, είμαστε περήφανοι που εντασσόμαστε στο δίκτυο του CSR HELLAS. Με της συμμετοχή μας στο δίκτυο, με διάλογο, αλλά και με υπεύθυνες πράξεις, θα φτάσουμε πιο κοντά στην υλοποίηση των Στόχων του 2030. Ενισχύουμε κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος.»

Η bwin διακρίθηκε στα «Corporate Affairs Excellence Awards» για το κοινωνικό της αποτύπωμα και παράλληλα, η Entain, στην οποία ανήκει το διεθνές brand της bwin, κέρδισε την κορυφαία διάκριση «Socially Responsible Sportsbook of the Year», στο πλαίσιο των παγκόσμιων βραβείων κύρους “SBC Awards 2020”.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v