Χωρίς Ιντερνετ χιλιάδες συνδρομητές της Vodafone στην Ελλάδα

(upd) Σοβαρό πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone, με χιλιάδες συνδρομητές σταθερής να μην έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για τεχνικό θέμα κάνει λόγο η εταιρεία, που δηλώνει ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Χωρίς Ιντερνετ χιλιάδες συνδρομητές της Vodafone στην Ελλάδα

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, χιλιάδες συνδρομητές σταθερών επικοινωνιών της Vodafone έμειναν χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε εκτεταμένο πρόβλημα σε κόμβο της εταιρείας στη Μεταμόρφωση. Η εταιρεία υποστήριξε ότι το πρόβλημα στην Αττική αφορούσε τα Βόρεια Προάστια. Οπως εν τέλει ενημέρωσε το απόγευμα η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως. 

Το πρόβλημα εμφανίστηκε σε πανελλαδική σχεδόν κλίμακα. Στις περιοχές περιλαμβάνονταν η Αττική, η Κρήτη, η Δράμα και η Καβάλα. Συνδρομητές της εταιρείας έλαβαν μήνυμα που αναφέρει ότι «υφίσταται γενικό πρόβλημα δικτύου, που επηρεάζει αδιευκρίνιστο αριθμό γραμμών σταθερής σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας». 

Πριν από δύο εβδομάδες, ανάλογο θέμα είχαν επίσης χιλιάδες συνδρομητές, οι οποίοι ενημερώθηκαν μέσω email ή μήνυμα για το σχετικό πρόβλημα.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο δίκτυό μας, ενδέχεται να επηρεαστεί η υπηρεσία Τηλεφωνίας & Internet της/των σύνδεση/ών σας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος», ήταν το μήνυμα της εταιρείας προς τους συνδρομητές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v