Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Τρίμηνη παράταση για τη συμφωνία Reggeborgh - Λ. Μπόμπολα

Δεν θα ασκήσουν τώρα οι Ολλανδοί το δικαίωμα απόκτησης των μετοχών του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Ελλάκτωρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία τους παρατείνεται για άλλους δύο ή τρεις μήνες.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Τρίμηνη παράταση για τη συμφωνία Reggeborgh - Λ. Μπόμπολα

Στην παράταση της μεταξύ τους συμφωνίας για την Ελλάκτωρ φαίνεται κατά τις πληροφορίες να έχουν προχωρήσει Reggeborgh και Λεωνίδας Μπόμπολας.

Αυτό αναφέρουν πηγές, επιβεβαιώνοντας το σημερινό δημοσίευμα της στήλης «Χαμαιλέων», και κατά τις οποίες το δικαίωμα των Ολλανδών για την άσκηση της option εξαγοράς του ποσοστού των μετοχών (12,54%) του Λεωνίδα Μπόμπολα στην κατασκευαστική δεν θα ασκηθεί τώρα αλλά θα επανεξεταστεί σε δύο με τρεις μήνες. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική συμφωνία έθετε ως χρονικό ορίζοντα τη σημερινή μέρα.

Αύριο ή μεθαύριο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έλαβαν τη σχετική απόφαση της παράτασης της συμφωνίας, δίνοντας προτεραιότητα στο πλάνο της οικονομικής εξυγίανσης του ομίλου.

Αυτό, κατά τις πηγές, προβλέπει την πρόταση της διοίκησης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά τη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v