Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής

Το επιμελητήριο δεσμεύθηκε να δεχτεί άμεσα ως μέλη του, 20 μέλη του Συλλόγου Μεσιτών, με σειρά προτεραιότητας υποβολής του σχετικού αιτήματος από τους ενδιαφερόμενους και ήδη 12 εταιρείες εκδήλωσαν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Συνεργασία ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής

«Στην υπογραφή Συμφωνίας Μόνιμης Συνεργασίας για μια οργανωμένη και διαφανή Ελληνο-Κινεζική αγορά Real Estate και Golden Visa προτίθενται να προχωρήσουν το Επιμελητήριο ΕλληνοΚινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν σε διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε πρόσφατα με θέμα: «Η ευκαιρία της Golden Visa για επιχειρηματική ανάπτυξη στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ΕλληνοΚινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας Φώτης Προβατάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής Ελευθέριος Ποταμιάνος ανέφεραν ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, το επιμελητήριο δεσμεύθηκε να δεχτεί άμεσα ως μέλη του, 20 μέλη του Συλλόγου Μεσιτών, με σειρά προτεραιότητας υποβολής του σχετικού αιτήματος από τους ενδιαφερόμενους και ήδη 12 εταιρείες εκδήλωσαν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Την προσεχή εβδομάδα, μετά την έγκριση των αρμόδιων οργάνων των δύο φορέων, θα υπογραφεί και ανακοινωθεί επίσημα η Συμφωνία Μόνιμης Συνεργασίας των δύο μερών.

«Οι δυνατότητες που διανοίγονται για την Ελληνο-Κινεζική κτηματαγορά και το ήδη έντονα αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον των κινέζων επενδυτών για την Golden Visa στην Ελλάδα, μόλις ανοίξει και πάλι η ελεύθερη πρόσβαση στη χώρα μας, αποτέλεσαν το βασικό θέμα διαλόγου του σεμιναρίου» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v