Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν ρεύμα για 3 μήνες από τη ΖeniΘ σε όσους κάνουν ηλεκτρονικά το συμβόλαιο

Η προσφορά της ZeniΘ παρέχει 3 μήνες δωρεάν πάγια και επιπλέον 3 μήνες δωρεάν κατανάλωση (έως και 250 kWh/ μήνα).

Δωρεάν ρεύμα για 3 μήνες από τη ΖeniΘ σε όσους κάνουν ηλεκτρονικά το συμβόλαιο

Επιβραβεύοντας διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της, η ΖeniΘ προσφέρει δωρεάν ρεύμα για 3 ολόκληρους μήνες σε όσους κάνουν ηλεκτρονικά το συμβόλαιό τους. Η προσφορά της ZeniΘ παρέχει 3 μήνες δωρεάν πάγια και επιπλέον 3 μήνες δωρεάν κατανάλωση (έως και 250 kWh/μήνα).

Το ηλεκτρονικό συμβόλαιο (e-contract) της ZeniΘ δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να κάνει ηλεκτρονικά το συμβόλαιό του, μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone. Η διαδικασία ολοκλήρωσης του συμβολαίου απαιτεί μόλις 3 απλά βήματα: 

  1. Μπαίνεις στο https://econtract.zenith.gr/
  2. Επιλέγεις το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες κατανάλωσης σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο, για το σπίτι ή την επιχείρησή σου
  3. Συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία 

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, σχολίασε: «Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ οφείλει να παρουσιάζει και κορυφαίες προσφορές. Αποκλειστικά λοιπόν στο zenith.gr προσφέρουμε 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα σε όσους κάνουν τώρα, εύκολα και γρήγορα το συμβόλαιό τους online με την κορυφαία ομάδα ενέργειας. Εδώ και 20 χρόνια εξελισσόμαστε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, επιβραβεύοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μέσα από πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και προσφορές. Συνεχίζουμε δυναμικά, καινοτομώντας διαρκώς για να καλύψουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο». 

Η  ομάδα της ZeniΘ παραμένει στο πλευρό των πελατών της μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321. Ακόμη, με τη χρήση της online υπηρεσίας MyZeniΘ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα online εξόφλησης λογαριασμών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v