Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Σημαντικές ζημιές από τη φωτιά στο εργοστάσιο της Ρουμανίας

Η Frigoglass διατηρεί ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις υλικές ζημιές καθώς και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με διακεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες, υποστηρίζει η εταιρεία.

Frigoglass: Σημαντικές ζημιές από τη φωτιά στο εργοστάσιο της Ρουμανίας

Η Frigoglass επιβεβαιώνει ότι η φωτιά στο εργοστάσιό της στη Ρουμανία προκάλεσε σημαντικές ζημιές ενώ σταμάτησε η παραγωγή, με αποτέλεσμα να εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για τη διαχείριση των παραγγελιών σε μια περίοδο αιχμής λόγω της επανεκκίνησης της ho.re.ca.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία εξετάζει σχέδιο μεταφοράς μέρους των παραγγελιών στο εργοστάσιο της Ρωσίας, το οποίο έχει περιθώρια δυναμικότητας για αύξηση της παραγωγής. Επιπλέον διαθέτει έτοιμα ψυγεία σε άλλη αποθήκη ενώ, όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας, αν και είναι σε εξέλιξη έρευνα για την αποτίμηση και τα αίτια της πυρκαγιάς, έχει προσβληθεί κυρίως η γραμμή παραγωγής, σε επιφάνεια 17.000 τ.μ. και όχι η αποθήκη, όπως μετέδιδαν κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Ρουμανία. Σε κάθε περίπτωση η ειδική ομάδα που έχει συσταθεί για τη διαχείριση της κρίσης εξετάζει διάφορα σενάρια.

H επίσημη ανακοίνωση

Η Frigοglass ανακοινώνει ότι σημειώθηκε πυρκαγιά στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων στην Τιμισοάρα, περιοχή Τιμίς της Ρουμανίας, το Σάββατο 5 Ιουνίου.

Η φωτιά προκάλεσε σημαντικές ζημιές κυρίως στον χώρο της παραγωγής. Έχει ήδη συσταθεί ειδική ομάδα εργασίας με σκοπό την εκτίμηση της ζημιάς. Η διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιο έχει σταματήσει και έχουμε ενεργοποιήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να καλύψουμε τη ζήτηση των πελατών μας από το υπόλοιπο παραγωγικό μας δίκτυο, επισημαίνει η εταιρεία.

Όλοι οι υπάλληλοι και οι λειτουργοί των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που παρέστησαν στον τόπο της πυρκαγιάς είναι καλά και επιβεβαιώνουμε ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Η Frigοglass διατηρεί ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις υλικές ζημιές καθώς και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με διακεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες.

Παρέχουμε συνεχή ενημέρωση στους πελάτες μας και επικεντρωνόμαστε στον περιορισμό των επιπτώσεων στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα, καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v