Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

WATT+VOLT: Διεύρυνση του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Μέσα από το δίκτυο Chargespot επωφελούνται και οι επιχειρήσεις με μοναδικά προνόμια. Μέσω της δωρεάν εφαρμογής στο κινητό, εύκολα και με ασφάλεια εντοπίζονται τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης.

WATT+VOLT: Διεύρυνση του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

"Η ηλεκτροκίνηση είναι προτεραιότητα στη WATT+VOLT, γι' αυτό και με αμείωτο ρυθμό διευρύνει το δίκτυο Chargespot, με την προσθήκη νέων συνεργατών. Μέσω του δικτύου Chargespot δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό", αναφέρρει ανακοίνωση.

"Αυτό συμβαίνει πολύ εύκολα μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής Chargespot που «κατεβάζουν» δωρεάν στο κινητό τους και μπορούν πολύ εύκολα και με ασφάλεια να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης και να γεμίζουν με «πράσινη» ενέργεια το αυτοκίνητό τους.

Οι πρόσφατες προσθήκες επιχειρήσεων στο δίκτυο Chargespot είναι:

Οι αντιπροσωπίες αυτοκινήτων Mercedes Georgiadis στον Εύοσμο, VIP Luxury Car Care και η Latsis A.E. VW-Audi στην Πάτρα, το εμπορικό κέντρο Atrina Center στην Θεσσαλονίκη, τα καταστήματα λιανικής Biokarpet στα Γιάννενα και το κατάστημα επίπλων GAND στην Αθήνα.

Μέσα από το δίκτυο Chargespot επωφελούνται και οι επιχειρήσεις με μοναδικά προνόμια όπως:

  • αποκτούν έσοδα από τις φορτίσεις
  • οφέλη στο λογαριασμό ρεύματος
  • δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες τους και
  • αποδεικνύουν έμπρακτα την πράσινη στάση τους απέναντι στο περιβάλλον.

Στο https://chargespot.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για το Chargespot και να γίνουν μέλη του δικτύου Chargespot Business".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v