Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πώς ξεχώρισε στα Sales Excellence και Packaging Awards

Δικρίθηκε με τρία βραβεία συνολικά για το AB Eshop και το ΑΒ app, αλλά και για την αποκλειστική σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών, OceaniQ.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πώς ξεχώρισε στα Sales Excellence και Packaging Awards

"Καινοτομία σε ψηφιακές υπηρεσίες, δυνατότητες και προϊόντα. Πρωτοποριακός σχεδιασμός συσκευασιών με οικολογική συνείδηση. Αξιοποίηση της τεχνολογίας, εξέλιξη και εμπνευσμένες προτάσεις. Πάντα με σεβασμό, φροντίδα και υπευθυνότητα. Όταν όλα αυτά συναντιούνται, μεταφράζονται σε 2 Silver βραβεία και 1 Bronze για την ΑΒ Βασιλόπουλος", αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα:

"Στα Sales Excellence Awards 2021, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των Πωλήσεων, εν μέσω μιας χρονιάς προκλήσεων και αλλαγών, η ΑΒ κατέκτησε:

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Πωλήσεις μέσω Internet (e-Commerce)», για το ηλεκτρονικό της κατάστημα, το AB Eshop και το πρωτοποριακό AB app. Το αγαπημένο ΑΒ Eshop αναβαθμίζεται συνεχώς για να εξυπηρετεί ακόμα περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα, ενώ ενισχύεται με νέες υπηρεσίες και συνεργασίες με στόχο οι πελάτες της αλυσίδας να απολαμβάνουν όλο και περισσότερες λύσεις για την παράδοση και την παραλαβή των online παραγγελιών τους. Επιπλέον, την περασμένη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιτάχυνε -με μια επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ- τη δημιουργία του πρώτου υπερσύγχρονου AB Home Shop Center, του κέντρου διανομής που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, για την Αττική. Παράλληλα, το AB app, το οποίο αποτελεί το πρώτο mobile grocery app στην Ελλάδα, αξιοποιεί state-of-the-art τεχνολογία για να κάνει τα ψώνια από το supermarket πιο εύκολα από ποτέ. Τόσο το AB Eshop, όσο και το ΑΒ app, αναπτύσσονται διαρκώς με νέες δυνατότητες για να προσφέρουν μία αξεπέραστη αγοραστική εμπειρία.

Silver βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν / Υπηρεσία», για τα προϊόντα OceaniQ. Η πρωτοποριακή σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών OceaniQ, χρησιμοποιεί αποκλειστικά οικολογικά μπουκάλια που προέρχονται από 100% ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα τα οποία αποβάλλονται στις θάλασσες και στους ωκεανούς. Επιπλέον, έχει vegan σύνθεση αλλά και αποτελεσματική καθαριστική δράση. Η ΑΒ είναι η πρώτη εταιρεία στην εγχώρια αγορά που διαθέτει μια τέτοια πλήρη σειρά προϊόντων και μας προτρέπει να #allazoumesinithies μαζί, συνεισφέροντας σε έναν πιο καθαρό πλανήτη. Και να φροντίζουμε το σπίτι μας, φροντίζοντας το περιβάλλον.

Παράλληλα, η σειρά OceaniQ χάρη στην καινοτόμα, eco-friendly συσκευασία της, το εικαστικό και το branding της οποίας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία 2yolk, διακρίθηκε και στα Packaging Awards 2021 με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Cleaning & Detergent Agents».

Τρία βραβεία που αναγνωρίζουν τη διαρκή και καθημερινή αφοσίωση της ομάδας της ΑΒ να προσφέρει επιλογές, λύσεις, ιδέες, και υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. Και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα, με συνεχή αναζήτηση και «απαντήσεις» για τις ανάγκες του αύριο".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v