Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Ενισχύεται η διοικητική ομάδα που «τρέχει» το Ελληνικό

O Δημήτρης Κίτσιος, νέος Chief Infrastructure & Controls Officer. Ρόλο Συμβούλου στον CEO αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ζωντανός.

Lamda: Ενισχύεται η διοικητική ομάδα που «τρέχει» το Ελληνικό

Νέο προσανατολισμό όσον αφορά στην προώθηση των αναπτύξεων στο Ελληνικό αποκτά η διοίκηση της Lamda Development, τοποθετώντας ως επικεφαλής των έργων πολύπειρο επαγγελματία.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Lamda Develοpment, ο κ. Δημήτρης Κίτσιος, Πολιτικός Μηχανικός, θα αναλάβει τον ρόλο του Chief Infrastructure & Controls Officer. Ο κ. Κίτσιος διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε Development και Project Μanagement μεγάλων έργων σε αντίστοιχες εταιρείες στην Ασία, Μέση Ανατολή και Αμερική. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών σε Construction Engineering and Management από το Πανεπιστήμιο του Stanford. Ο κ. Κίτσιος αναλαμβάνει καθήκοντα στα μέσα Ιανουαρίου 2022.

Επίσης, ο κ. Δημήτρης Ζωντανός αφήνει τον ρόλο του Chief Construction and Planning Officer και συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο του Ελληνικού, αναλαμβάνοντας ρόλο Συμβούλου στον CEO και αξιοποιώντας περαιτέρω από αυτήν τη θέση την πολύχρονη εμπειρία του.

O κ. Ζήσιμος Δανηλάτος, Chief Development Officer, αποχώρησε από την Εταιρεία την 30.11.2021 μετά από 19 χρόνια πολύτιμης συνεισφοράς, ιδιαίτερα στο έργο του Ελληνικού. Η Εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την οργάνωσή της, προχωρώντας δυναμικά στην υλοποίηση του έργου του Ελληνικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v