Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ετοιμάζει νέα επένδυση στην Ελλάδα ο Ν. Σταθόπουλος

«Το timing στην Ελλάδα παραμένει μοναδικό ακόμη και σήμερα», εκτίμησε. Η γεωπολιτική κρίση φέρνει αναδιάταξη του ενεργειακού συστήματος και της εφοδιαστικής αλυσίδας και δημιουργεί ευκαιρίες για τους επενδυτές.

Ετοιμάζει νέα επένδυση στην Ελλάδα ο Ν. Σταθόπουλος

Την επόμενη επένδυση του στην Ελλάδα προετοιμάζει ο Νίκος Σταθόπουλος, της BC Partners, όπως αποκάλυψε στο περιθώριο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Όπως είπε η νέα επένδυση, για την οποία απέφυγε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, θα υλοποιηθεί μέχρι το καλοκαίρι.

Ο κ. Σταθόπουλος από το βήμα του φόρουμ είπε πως η επένδυση ή η εξαγορά μιας εταιρείας είναι πολύ παραπάνω από μια συναλλαγή. «Ο άνθρωπος που αποφασίζει να πουλήσει την εταιρεία του ή να πουλήσει μερίδιο λαμβάνει μια απόφαση ζωής και τον ενδιαφέρει ποιος αγοράζει, τι θα κάνει με την εταιρεία και την κουλτούρα της" τόνισε ο επικεφαλής της BC Partners.

Ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε στις προοπτικές που έχει η ελληνική αγορά και η ελληνική οικονομία. «Το timing στην Ελλάδα παραμένει μοναδικό ακόμη και σήμερα. Η Ελλάδα έχει μια υπολειπόμενη ανάπτυξη, λόγω της δεκαετούς οικονομικής κρίσης και νομίζω ότι θα έχει ακόμη δυναμική και θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις».

Ο επικεφαλής της BC Partners σημείωσε πως η σημερινή γεωπολιτική κρίση φέρνει αναδιάταξη του ενεργειακού συστήματος και της εφοδιαστικής αλυσίδας σε ολόκληρη την Ευρώπη και λόγω αυτού δημιουργούνται ευκαιρίες για εμάς ως επενδυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v