Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπάκος-Καϋμενάκης πούλησαν τις μετοχές Ελλάκτωρ στη Μότορ Όιλ

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το Euro2day.gr καθώς οι δύο εφοπλιστές ανακοίνωσαν την πώληση των μετοχών τους στον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil).

Μπάκος-Καϋμενάκης πούλησαν τις μετοχές Ελλάκτωρ στη Μότορ Όιλ

Οι εταιρείες Greenhill Investments Limited και Kiloman Holdings Limited, συμφερόντων των επιχειρηματιών Δημήτρη Μπάκου και Ιωάννη Καϋμενάκη, ανακοινώνουν την πώληση του συνόλου των μετοχών τους στην Ελλάκτωρ, επιβεβαιώνοντας όσα μετέδωσε το Euro2day.gr

Οπως σημειώνουν, «η απόφαση αυτή ήταν η κατάληξη μακράς περιόδου αντιπαραθέσεων μετόχων αλλά και σε συνέχεια της υποβολής επίσημης προσφοράς για την εξαγορά των μετοχών Ελλάκτωρ, κυριότητας της Reggeborgh, η οποία δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης.

Η αποδοχή της ελκυστικής πρότασης που δεχθήκαμε από τη Motor Oil κλείνει τον κύκλο της επένδυσης που είχε ξεκινήσει με διαφορετικές προοπτικές, στρατηγική και όραμα, αλλά ταυτόχρονα ελπίζουμε ότι θα τερματίσει και τις ενδομετοχικές διαμάχες που επί μακρού χρόνου λάμβαναν χώρα στην εταιρεία.

Οι επιχειρηματίες κ.κ. Δημήτρης Μπάκος, Ιωάννης Καϋμενάκης και Αλέξανδρος Εξάρχου δηλώνουν ότι θα ενισχύσουν την εγχώρια επενδυτική τους δραστηριότητα, πιστεύοντας στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Το επόμενο διάστημα θα οριστικοποιηθούν τα νέα επενδυτικά σχέδια σε επιλεγμένους κλάδους. Επίσης εύχονται στους μετόχους και εργαζόμενους της Ελλάκτωρ να αποκτήσει η εταιρεία τη θέση που της αρμόζει στον επιχειρηματικό χάρτη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v