Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Wolt επεκτείνεται σε νέους κλάδους λιανικής

Διαθέτει 17 κατηγορίες προϊόντων και μέσο όρο παράδοσης 30 λεπτά. Δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο.

Η Wolt επεκτείνεται σε νέους κλάδους λιανικής

Με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά και πάνω από 800 τοπικές επιχειρήσεις απ’ όλο το φάσμα του λιανεμπορίου, που διαρκώς αυξάνονται και προσφέρουν νέες επιλογές για τους καταναλωτές, συνεχίζεται η ανάπτυξη της Wolt.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στην εφαρμογή της Wolt μπορεί κάποιος να βρει mini markets και μανάβικα, κρεοπωλεία, κάβες, ανθοπωλεία, delicatessen. Καθημερινά, οι επιλογές για τους πελάτες της Wolt διευρύνονται με τοπικά καταστήματα όπως φαρμακεία, βιβλιοπωλεία, καταστήματα καλλυντικών ή παιχνιδιών, μεταξύ πολλών άλλων κατηγοριών.

Η επέκταση της Wolt σε νέες κατηγορίες λιανικής δημιουργεί ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων για τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Τα καταστήματα αυτά αποκτούν άμεσα πρόσβαση στους χρήστες της Wolt, ενώ παράλληλα αποφεύγουν σημαντικά κόστη για την ανάπτυξη από το μηδέν ενός δικτύου διανομής ή της δικής τους εφαρμογής. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να επικεντρωθούν στην οργανική τους ανάπτυξη, έχοντας ως σύμμαχο τη Wolt.

Η ανακοίνωση επισημαίνει  την περίπτωση της «Φαρμακείο Θεοδοσόπουλος», στη Γλυφάδα, που στους 12 μήνες συνεργασίας του με τη Wolt καταγράφει σημαντική αύξηση των παραγγελιών του. Μάλιστα, η κατηγορία των φαρμακείων αποτελεί μια από τις πιο ανερχόμενες τάσεις λιανικής, με τις πωλήσεις της κατηγορίας να αυξάνονται κατά 12% τους τελευταίους τρεις μήνες. Αντίστοιχα, η Cava Canava στα Ιλίσια, εκμεταλλεύθηκε τη στροφή των καταναλωτών στο home drinking προσφέροντας τα προϊόντα της τη στιγμή που τα χρειάζονται οι πελάτες της, ενισχύοντας τον τζίρο της λιανικής σε μηνιαία βάση. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με το Ανθοπωλείο Flowerline Ιωαννίδης στα Ιλίσια, το οποίο βλέπει τις πωλήσεις του να αυξάνονται σημαντικά, καθώς πολλοί καταφεύγουν στα ανθοπωλεία της Wolt για δώρα της τελευταίας στιγμής.

Όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται με τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο, μέσω του live tracking, και την άμεση εξυπηρέτηση πελάτων από την ομάδα της Wolt που απαντάει κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, χρόνος ο οποίος έχει κάνει τη Wolt να ξεχωρίζει στο online delivery. Οι πελάτες της Wolt, τέλος, μπορούν να προγραμματίσουν την παράδοση σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, με τις συναλλαγές να γίνονται με κάρτα ή με μετρητά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v