Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέσμευση Eurobank για στήριξη της κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σ. Αρναουτάκη είχαν Φ. Καραβίας και Γ. Ζανιάς.

Δέσμευση Eurobank για στήριξη της κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας

Στο πλαίσιο της περιοδείας της Διοίκησης της Eurobank στην Κρήτη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φωκίων Καραβίας, είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, κατά την οποία συζήτησαν τις ευρύτερες οικονομικές εξελίξεις και θέματα σχετικά με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφέρειας της Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών και υποστήριξης επενδυτικών πρωτοβουλιών.

Η Διοίκηση της Eurobank υπογράμμισε την ισχυρή δυναμική της Κρήτης και τη διαχρονική δέσμευση της Τράπεζας στην υποστήριξη της κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας, προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης.

Από αριστερά προς τα δεξιά, η επικεφαλής Τομέα Specialized Segments & Customer Excellence Retail Banking της Eurobank, κα. Ελίνα Νικάκη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας, κ. Γεώργιος Ζανιάς, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, η Διευθύντρια του Καταστήματος Ηρακλείου Κρήτης, κα Ευαγγελία Φακουκάκη και ο επικεφαλής Τομέα καταστημάτων Κρήτης & Νήσων Eurobank κ. Νίκος Φραγκιαδάκης

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v