Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κερδίζει την εμπιστοσύνη των Αθηναίων καταναλωτών η Rabbit

H νέα, ελληνική εταιρεία Q-Commerce εκτελεί παραδόσεις προϊόντων κάθε μέρα, Δευτέρα ως Κυριακή οκτώ το πρωί με 12 τα μεσάνυχτα. Πώς λειτουργεί. Πού οφείλεται η απήχησή της.

Κερδίζει την εμπιστοσύνη των Αθηναίων καταναλωτών η Rabbit

Μέσα σε μόλις δύο μήνες λειτουργίας, το Rabbit, η νέα, ελληνική εταιρεία στον κλάδο του Q-Commerce, έχει καταφέρει να εισέλθει δυναμικά στην αγορά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Αθηναίων καταναλωτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τον περασμένο Απρίλιο, το Rabbit έκανε την εμφάνισή του με το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, με ένα δεύτερο να λειτουργεί στο Μαρούσι. 

Αξιοποιώντας αποκλειστικά τη δική του ομάδα διανομέων, το Rabbit παραδίδει καθημερινά, από Δευτέρα έως Κυριακή και από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, στην πόρτα των καταναλωτών, φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, με ταχύτητα και κυρίως με συνέπεια και ευγένεια.

Πως λειτουργεί όμως το Rabbit;

Μέσα από app, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 προϊόντα και αγαπημένα brands, σε τιμές ανταγωνιστικές με εκείνες των super markets, τα οποία, οι διανομείς της εταιρείας παραδίδουν στην πόρτα τους.

Που οφείλεται η απήχηση του Rabbit;

Η φιλοσοφία του Rabbit και των ανθρώπων του, ταυτίζεται με την κουλτούρα των πελατών του και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. 

Όπως σημειώνει η Αναστασία Μπόνου, Chief Operations Officer της εταιρείας:

«Το Rabbit δεν δημιουργήθηκε ως άλλο ένα “quick delivery”. Όταν σχεδιάσαμε την εταιρεία και τον τρόπο λειτουργίας της, αποφασίσαμε ότι θέλουμε να είμαστε κάτι ξεχωριστό. Θέλουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές κάτι παραπάνω από υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης προϊόντων και αυτό το κάτι παραπάνω είναι μια συνολικά θετική και ευχάριστη εμπειρία. Το Rabbit, εκτός από τη διευκόλυνση που προσφέρει, δημιουργεί μια ολιστική εμπειρία συναισθημάτων. Χαρά για την ευκολία και τις καλές τιμές, ικανοποίηση από την ευρεία γκάμα προϊόντων, την εύκολη παραγγελία και την ταχύτητα παράδοσης, σιγουριά από την αξιοπιστία, την ποιότητα και τη συνέπεια, αλλά και την πληρότητα της ευγενικής εξυπηρέτησης. Το Rabbit λοιπόν, δεν είναι απλά μια υπηρεσία. Είναι μια μοναδική εμπειρία, που ήρθε για να διευκολύνει, να απλουστεύσει και να ομορφύνει με τον τρόπο του την καθημερινότητα των καταναλωτών της Αθήνας -για την ώρα- και σύντομα και άλλων αστικών κέντρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v