Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Εγκρίθηκε η εξαγορά του 75% του κλάδου ΑΠΕ της Ελλάκτωρ

Η Γενική Συνέλευση της εισηγμένης έκρινε ότι είναι προς το συμφέρον της εταιρείας η απόκτηση του 75% του κλάδου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Motor Oil: Εγκρίθηκε η εξαγορά του 75% του κλάδου ΑΠΕ της Ελλάκτωρ

Η Motor Oil ανακοίνωσε ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:00 στο Ξενοδοχείο Athens Plaza, Πλ. Συντάγματος και παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 71,77% του μετοχικού κεφαλαίου.

Tο ποσοστό απαρτίας διαμορφώθηκε σε 72,34%, δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 50 του νόμου 4548/2018 δεν ελήφθη υπόψη το ποσοστό των ίδιων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία.

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων αποφάσισε ότι είναι προς το συμφέρον της Εταιρείας και της «MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και ενέκρινε (α) την συναλλαγή μεταξύ της MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. και της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την απόκτηση του 75% του κλάδου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. από την 100% θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. και (β) την υπογραφή του σχετικού σχεδίου Συμφωνητικού Αγοραπωλησίας και του σχεδίου Συμφωνίας Μετόχων μεταξύ MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. και ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Επίσης η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να καταρτίσει όλες τις απαραίτητες συμβάσεις, υπογράψει όλα τα αναγκαία έγγραφα και προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να καταρτίσει η «MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» τα παραπάνω συμφωνητικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v