Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Λευκός καπνός» για το διοικητικό συμβούλιο του Μουζάκη

Υψηλοί τόνοι στη γενική συνέλευση, που οδήγησαν σε συμιβασμό για τη νέα διοίκηση. Για πρόεδρος της εταιρείας προορίζεται ο κ. John-Paul Gagnum Μoυζάκης, τι δήλωσε στο Euro2day.gr. Ποιοι παραμένουν, ποιοι εισέρχονται στο νέο ΔΣ.

«Λευκός καπνός» για το διοικητικό συμβούλιο του Μουζάκη

Λευκός καπνός μετά από πολύωρη διαδικασία, κατά την οποία δεν έλειψαν σε ορισμένα σημεία οι υψηλοί τόνοι, βγήκε στην κλωστοβιομηχανία Μουζάκης σχετικά με την ψήφιση του νέου διοικητικού συμβουλίου της εισηγμένης. 

Συγκεκριμένα, στο επίμαχο θέμα, είχαν προταθεί από μετόχους δύο διαφορετικά διοικητικά συμβούλια και στο τέλος, βρέθηκε συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο και έτσι οδηγηθήκαμε σε ένα εννεαμελές Δ.Σ. με πολλές νέες παρουσίες. 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο σηματοδοτεί το πέρασμα της διοίκησης της ιστορικής βιομηχανίας στη νέα γενιά της οικογένειας Μουζάκη, καθώς για πρόεδρος της εταιρείας προορίζεται ο κ. John-Paul Gagnum Μoυζάκης, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο παραμένει η σύζυγος του αείμνηστου Ελευθερίου Μουζάκη, ο κύριος Βασίλης Τσίρμπας, όπως και ο διευθύνων σύμβουλος Μάνος Παυλάκης, ενώ εισέρχονται οι Αικατερίνη Μουζάκη, Κωστής Νιάρχος, Αντώνης Κλουβεράκης, Γεώργιος Θεοδόσης και Πέτρος Φατούρος

Ο νέος πρόεδρος της εταιρείας, μιλώντας στο Euro2day.gr, αναφέρθηκε στη δυναμική ανάπτυξης που μπορεί να παρουσιάσει η εταιρεία και σε κινήσεις που θα δρομολογηθούν κατόπιν συνεννόησης με το διοικητικό συμβούλιο, έτσι ώστε να γίνει αποδοτικότερη εκμετάλλευση των περιουσιακών στοιχείων της εισηγμένης. 

Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κλωστοϋφαντουργική δραστηριότητα (π.χ. το υψηλό ενεργειακό κόστος), δηλώνοντας ότι θα επιχειρήσουν τη στήριξη και την ανάπτυξη και της παραγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας. 

Κατά το πρώτο φετινό εξάμηνο, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διατηρήθηκε κοντά στα αντίστοιχα περυσινά επίπεδα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε μεν κερδοφόρο, αλλά χαμηλότερο του αντίστοιχου περυσινού, επηρεασμένο από το πολύ υψηλό ενεργειακό κόστος. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v