Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε Helleniq Energy μετονομάστηκε ο όμιλος ΕΛΠΕ

Σε εορταστικό κλίμα τελέστηκαν οι τρεις εκδηλώσεις για την αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας του ομίλου. Ποιοι συμμετείχαν.

Σε Helleniq Energy μετονομάστηκε ο όμιλος ΕΛΠΕ

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, ο όμιλος Eλληνικά Πετρέλαια παρουσίασε τη νέα του εταιρική ταυτότητα, οργανώνοντας για το σκοπό αυτό τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις μέσα στην ίδια ημέρα.

Ως πρώτο βήμα κλήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία ενέκρινε ομόφωνα τη μετονομασία του ομίλου σε Helleniq Energy.

Έπειτα, ακολούθησαν δυο εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Στην πρώτη ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή το προσωπικό της εταιρείας, ενώ στη δεύτερη συμμετείχαν εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας, συνεργάτες και θεσμικοί παράγοντες. Στους προσκεκλημένους συμπεριλαμβάνονταν η κα Μαριάννα Λάτση, η κα Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, ο νυν Πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος καθώς και πρώην Πρόεδρος Θόδωρος Φέσσας, ο Βαγγέλης Mυτιληναίος, ο πρόεδρος της Aegean Airlines Ευτύχιος Βασιλάκης, ο CEO της Tράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, ο Απόστολος Ταμβακάκης της EOS Capital Partners, κλπ. καθώς και ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, αλλά και ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία των πέντε τελευταίων Προέδρων του Ομίλου

Χαρακτηριστική υπήρξε και η ομιλία του κ. Ανδρέα Σιάμιση (φωτ), CEO του ομίλου, ο οποίος υπογράμμισε τη συνεισφορά της εταιρείας στην κοινωνία και την εθνική οικονομία, υποστηρίζοντας πως αντιπροσωπεύει το 1% του ΑΕΠ και το 12% των εξαγωγών της χώρας. Τέλος, μίλησε εκτεταμένα για το πλάνο μετασχηματισμού της εταιρείας, Vision 2025.

Η πρώτη ημέρα της νέας εταιρικής εικόνας του Ομίλου ολοκληρώθηκε με δεξίωση στο “Future yard”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v