Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τη διανομή των ροφημάτων Lipton, Pukka Herbs και PG Tips αναλαμβάνει η Β.Σ. Καρούλιας

Τις μάρκες ροφημάτων της Ekaterra θα διανέμει από 1η Μαρτίου η εταιρία.

Τη διανομή των ροφημάτων Lipton, Pukka Herbs και PG Tips αναλαμβάνει η Β.Σ. Καρούλιας

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ υποδέχεται τα γνωστά εμπορικά σήματα της Ekaterra, στην προϊοντική γκάμα των ροφημάτων της. Από 1/3/2023 η εταιρία αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων LIPTON, PUKKA Herbs, PG Tips στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες της στήλης "Χαμαιλέων".

Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τις εξαιρετικές μάρκες ροφημάτων της Ekaterra στην Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ. H Εkaterra είναι μια διεθνής εταιρία που ξεκίνησε από τη Unilever το 2021 και τον Ιούλιο του 2022 πέρασε στην CVC Capital Partners.

Tρέφουμε μεγάλο σεβασμό στη τεχνογνωσία της Unilever στην ανάπτυξη μαρκών και στη γνώση της για τις αγορές που δραστηριοποιείται. Στοχεύουμε να εργαστούμε μεθοδικά για να αναπτύξουμε περαιτέρω στην Ελληνική αγορά, τις ποιοτικές μάρκες που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η εταιρία. Καθεμία από τις μάρκες αυτές είναι φτιαγμένη για να ικανοποιεί τους λάτρεις των αφεψημάτων σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς πρόκειται για ποιοτικά προϊόντα, τα οποία μαζί με τα υπόλοιπα της γκάμας των ροφημάτων μας, θα συμπληρώσουν άψογα τις επιλογές που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v