Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Entersoft: Νέα εξαγορά, εισέρχεται στην αγορά λογισμικού Real Estate Management

Την εξαγορά της CGSoft, από τις πλέον καθιερωμένες εταιρείες λογισμικού Property & Real Estate Management στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η εισηγμένη. Στα 3,5 εκατ. ευρώ το τίμημα.

Entersoft: Νέα εξαγορά, εισέρχεται στην αγορά λογισμικού Real Estate Management

Η Entersoft γνωστοποιεί ότι υπέγραψε Ιδιωτικό Συμφωνητικό για την εξαγορά του 100% των μεριδίων της εταιρείας «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο CGSoft, που εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων, με αριθμό ΓΕΜΗ 123979301000.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η CGSoft είναι από τις πλέον καθιερωμένες εταιρείες λογισμικού Property & Real Estate Management στην Ελλάδα και το πελατολόγιό της απαριθμεί τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων της χώρας.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά οι Tράπεζα Πειραιώς, Eθνική Τράπεζα, Τράπεζα Eurobank, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, ALPHA Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων, DoValue, Cepal Hellas, UCI Hellas, CERVED Υπηρεσίες Ακινήτων, Pepper Hellas Asset Management, BMW Austria Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Imerys και αρκετοί άλλοι. Επιπλέον διαθέτει λύσεις ERP και CRM με ένα επιπλέον πελατολόγιο δεκάδων πελατών.

Κατά την οικονομική χρήση 2022 κατέγραψε έσοδα περίπου 1,6 εκατ. ευρώ και EBITDA 0,64 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία δεν έχει τραπεζικό δανεισμό και τη στιγμή της εξαγοράς διέθετε ταμειακά διαθέσιμα άνω των 0,25 εκατ. ευρώ.

Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η καταβολή earnout bonus ανάλογα με την επίτευξη στόχων εσόδων και κερδοφορίας για τα επόμενα δύο έτη. Η εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Entersoft. 

Με την εξαγορά, το σύνολο των στελεχών της CGSoft θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του ομίλου της Entersoft.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v