Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Holdings: Συζητήσεις για πώληση της Intracom Defense δεν έχουμε καταλήξει

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια στη δημοσιοποίησή του.

Intracom Holdings: Συζητήσεις για πώληση της Intracom Defense δεν έχουμε καταλήξει

Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA), με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας radar «έκλεισε η πώληση της INTRACOM DEFENSE» και σε συνέχεια των σχετικών Ανακοινώσεών της στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 20ης Δεκεμβρίου 2022, επαναλαμβάνει ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της IDE, μιας σύγχρονης και πρωτοπόρας αμυντικής βιομηχανίας. Ωστόσο αυτή τη στιγμή, οι συζητήσεις αυτές δεν έχουν καταλήξει σε ανακοινώσιμο αποτέλεσμα.

Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ΄αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της , προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v