Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καρτοκινητή: Ανανέωση υπολοίπου με €8 από τo What's Up

Ποια συνδυαστικά πακέτα μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι. Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν.

Καρτοκινητή: Ανανέωση υπολοίπου με €8 από τo Whats Up

Με 8€ μπορούν πλέον να ανανεώνουν το υπόλοιπο στο καρτοκινητό τους οι χρήστες του What's Up ενώ παράλληλα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το νέο συνδυαστικό πακέτο Basic Calls που περιλαμβάνει 400’ & 40 SMS προς όλους και 400 ΜΒ. Εναλλακτικά, όσοι επιθυμούν επιπλέον data μπορούν να ενεργοποιούν τα GIGA πακέτα με απεριόριστα data για μια ημέρα, ένα σαββατοκύριακο ή 4 σαββατοκύριακα στη σειρά, μια βδομάδα ή ακόμη και τα βράδια, μόνο από 2€.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενισχύεται το πακέτο Calls To All, με περισσότερα λεπτά ομιλίας προς όλους παρέχοντας πλέον 800 λεπτά & 300 SMS προς όλους, και συνολικά 2,5GB , με την τιμή να παραμένει στα 10,90€.

Αλλά και με κάθε ενεργοποίηση στο πακέτο Unlimited Calls, μέχρι τις 30 Μαρτίου, οι χρήστες του What's Up παίρνουν επιπλέον δώρο 10GB data για 1 μήνα.

Η ανανέωση υπολοίπου από 8€ ισχύει και για τους χρήστες της COSMOΚΑΡΤΑ, οι οποίοι επίσης απολαμβάνουν ανανεωμένα πακέτα ομιλίας και data, αλλά και την ταχύτατη εμπειρία mobile Internet στο δίκτυο Cosmote.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v