Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε η ΓΣ

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Unibios: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε η ΓΣ

Οι μέτοχοι της εταιρίας Unibios AE Συμμετοχών προσκληθέντες από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας προσήλθαν σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Έδρα της εταιρίας σήμερα 20.03.2023.

Η Συνέλευση αυτή αποτελεί συνέχιση της Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 03.03.2023 μετά από αίτηση μετόχων που κατέχουν πλέον του ενός εικοστού του μετοχικού κεφαλαίου και αιτήθηκαν την αναβολή λήψης αποφάσεων από την συνέλευση μέχρι την σημερινή της συνεδρίαση.

Οι παρόντες και αντιπροσωπευόμενοι μέτοχοι σήμερα εκπροσωπούσαν το 39,3% του μετοχικού κεφαλαίου και η συνέλευση βρέθηκε σε απαρτία.

Η Συνέλευση έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

(1) Να εκλέξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την παρακάτω Σύνθεση:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ, KARL MICHAEL MILLAUER (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΙΦΑΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΛΛΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ)

ΟΡΦΕΑΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ).

(2) Να καθορίσει:

α) το είδος της Επιτροπής Ελέγχου, ως Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου,

β) τη σύνθεσή της και τις ιδιότητες των μελών της, ως τριμελούς αποτελούμενης από μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα είναι στην πλειοψηφία τους ανεξάρτητα.

γ)τη θητεία της, η οποία θα συμπίπτει με την θητεία του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου και εν προκειμένω θα λήγει την 20.03.2028 δυναμένη να παραταθεί μέχρι την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

(3) Τέλος ορίσθηκαν ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου τα παρακάτω τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι Γεώργιος Παπαθανασίου, Βασιλική Κόλλια(Μέλος με γνώση και εμπειρία λογιστικής), Ιωάννης Ξιφαράς (Μέλος με γνώση και εμπειρία λογιστικής), που είναι Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του ΔΣ οπότε και η πλειοψηφία της αποτελείται από Ανεξάρτητα Μέλη. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής θα ορισθεί κατά την συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου σε σώμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v