Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοκαρπέτ: Διαψεύδει κατασκευή μονάδας στη Σαουδική Αραβία

Η εταιρεία με χρηματιστηριακή ανακοίνωση διαψεύδει την κατασκευή παραγωγικής μονάδας στη Σαουδική Αραβία αλλά και το ενδεχόμενο εισόδου του κρατικού fund της Σ. Αραβίας στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Βιοκαρπέτ: Διαψεύδει κατασκευή μονάδας στη Σαουδική Αραβία

Η εταιρεία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε θέλει να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι στο παρελθόν η θυγατρική της εταιρεία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε έχει αναλάβει έργα στη Σαουδική Αραβία, όπως το μεγάλο εμβληματικό έργο Tadawul Tower και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να αναλάβει νέα έργα.

Οπως επισημαίνει η εισηγμένη, «το δημοσίευμα της BANKINGNEWS online οικονομική ενημέρωση, σχετικά με την κατασκευή παραγωγικής μονάδας αλουμινίου στη Σαουδική Αραβία, από τη θυγατρική της εταιρεία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε, για την υποστήριξη του πολύ μεγάλου Project οικολογικής πόλης, που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, δηλώνουμε ότι δεν ισχύει.

Επίσης σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου του κρατικού Fund της Σαουδικής Αραβίας στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρείας Βιοκαρπέτ Α.Ε. που αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και αν και όταν υπάρξουν συζητήσεις, θα ανακοινωθούν επισήμως από την εταιρεία».ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v