Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Realme: Στόχος να φτάσει το 8% της ελληνικής αγοράς

Έχοντας κερδίσει μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια την παγκόσμια αγορά και έχοντας κατακτήσει και την τέταρτη θέση στην ελληνική αγορά κινητών τηλεφώνων, η Realme αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κατασκευαστή smartphones στον κόσμο.

Realme: Στόχος να φτάσει το 8% της ελληνικής αγοράς

Μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα στο 8% για το επόμενο διάστημα έχει θέσει ως στόχο η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας Realme, η οποία χαρακτηρίζει την ελληνική αγορά στρατηγική, καθώς αποτελεί πλέον, λόγω της δυναμικότητάς της, το επίκεντρο των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής πωλήσεων της εταιρείας για τα Βαλκάνια, Dusan Tomasevic, η Realme φιλοδοξεί να ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά μέσα από τα νέα κινητά που παρουσίασε χθες.

Η κινεζική εταιρεία εκτιμά πως από 4% μερίδιο αγοράς που κατείχε στο πρώτο τρίμηνο του 2023, θα φτάσει στο 8%, ενώ ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο θα διεκδικήσει τις επόμενες χρονιές μέσα από νέα προϊόντα.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα ξεπέρασε την αγορά της Σερβίας και της Ρουμανίας που είναι μεγαλύτερες, σύμφωνα με τον κ. Tomasevic, την καθιστά επίκεντρο της κινεζικής εταιρείας ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη και η  σημαντική άνοδος πωλήσεων την τελευταία χρονιά.

Φέτος η εταιρεία παρουσιάζει άνοδο πωλήσεων 15%-17%, ενώ στην Ελλάδα σημειώνει 20% αύξηση σε μηνιαία βάση, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η Realme μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει το 8% μερίδιο αγοράς στο τέλος της χρονιάς.

Παράλληλα η εταιρεία θέλει να ενισχύσει το αποτύπωμά της στην αγορά μέσω των χορηγικών συμφωνιών που κάνει με ομάδες και διοργανώσεις.

Τα νέα προϊόντα

Αποστολή και φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δημιουργήσει προϊόντα που ορίζουν τις τάσεις σχετικά με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των νέων καταναλωτών παγκοσμίως, διαδίδοντας τις τελευταίες καινοτομίες της μέσω ενός ευρέος φάσματος τιμών.

Στο πλαίσιο αυτό  κυκλοφόρησε χθες  επίσημα την πρωτοποριακή σειρά realme 11 Pro στην Ελλάδα. Η ολοκαίνουργια σειρά περιλαμβάνει τα realme 11 Pro+ 5G και realme 11 Pro 5G. Το realme 11 Pro+ 5G διαθέτει κάμερα OIS SuperZoom 200MP, υποστηρίζοντας zoom 4× χωρίς απώλειες και μια ολοκληρωμένη κορυφαία εμπειρία απεικόνισης. Με την πρώτη κυρτή οθόνη (Curved Vision Display) 120 Hz, η σειρά realme 11 Pro επιτυγχάνει πραγματική εμπειρία full screen και εξαιρετική εμπειρία grip και χειρισμού. Ξεκινώντας από τη σειρά realme 11 Pro, η realme θα φέρει τον master σχεδιασμό της σε κάθε smartphone σειρά.           

Η realme Number Series έχει επιτύχει περισσότερες από 50 εκατομμύρια αποστολές smartphones παγκοσμίως και 3 εκατομμύρια αποστολές smartphones στην Ευρώπη, σηματοδοτώντας μια σημαντική συμβολή στην πορεία της realme, ώστε να φτάσει τις πωλήσεις των 100 εκατομμυρίων μονάδων σε χρόνο ρεκόρ. Το realme 11 Pro+ 5G έχει την κάμερα OIS SuperZoom 200MP, η οποία φτάνει τα κορυφαία πρότυπα απεικόνισης φωτογραφίας, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά: τον αισθητήρα, το zoom και το high pixel, ώστε με τη χρήση νέων τεχνολογιών, να ενδυναμώνουν πραγματικά τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους πολλαπλές επιλογές για να εξερευνήσουν ελεύθερα τα όρια της φωτογραφίας μέσω των smartphones της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v