Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλή διάκριση για την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας

Με χρυσό βραβείο, καθώς και με τον έπαινο Best in Marketplace, στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας, για την πρόοδο της στις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης και τα κριτήρια ESG.

Διπλή διάκριση για την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας

Διπλή διάκριση απέσπασε η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας CR Index 2023 και το CRI Pass του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο (Gold Award), καθώς και με τον Έπαινο Best in Marketplace, για την πρόοδο της αναφορικά με τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης και τα κριτήρια ESG που εφαρμόζει διαχρονικά μέσα από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εργαλείο αξιολόγησης των επιδόσεων της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας επενδύει σε πρακτικές βιωσιμότητας που τοποθετούν στο επίκεντρο το περιβάλλον, τους εργαζομένους της και την κοινωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνεργασία της με την Polygreen, Εταιρία Διαχείρισης και Αξιοποίησης Αποβλήτων και Αντιμετώπισης Θαλάσσιων Ρυπάνσεων, που συνδέεται με την εταιρική της ομάδα GR Sustainability Taskforce, με στόχο την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης και κουλτούρας των εργαζομένων της. Ακόμη στήριξε κοινωνικές πρωτοβουλίες, όπως η «Ανάσα Ζωής» για την ευαισθητοποίηση γύρω από την υγεία του πνεύμονα, την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή του καπνίσματος, και το Operation Smile που προσφέρει χειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά που έχουν γεννηθεί με λαγώχειλο. Παράλληλα, θέτει σε προτεραιότητα τους εργαζομένους της, διαμορφώνοντας ένα πρότυπο εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων της και προασπίζεται τη διαφορετικότητα.

Ο κ. Πάνος Πιτσιλλίδης, Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης της Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε με αφορμή αυτήν τη διάκριση:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο θεσμός του CRI επιβραβεύει τις προσπάθειές μας στον τομέα της Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, φέτος, αναγνωρίζεται η πρόοδος μας με το Χρυσό Βραβείο, αλλά και τον έπαινο Best in Marketplace. Οι άνθρωποι, οι συνεργάτες και οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο των βιώσιμων πρακτικών που αναπτύσσουμε. Γι’ αυτό, η φετινή διάκρισή μας δεν αφορά μόνο την Johnson & Johnson MedTech, αλλά όλους όσους μοιράζονται το όραμά μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο βιώσιμου μέλλοντος.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v